Om oss

Personligt noga utvalda och bra lampor som ger en skön och trivsam känsla i hemmet. Swelamp är ett svenskt varumärke med bas i Borås som sedan 2013 har som passion att välja ut snygg, bra och trevlig belysning till hemmet.

Hos oss hittar du lampor både från mer kända märken och från de som är lite mer okända. Några av lamporna är både lokalt utvecklade och tillverkade. Alla oavsett ursprung är lampor som samtliga är personligt och noga utvalda till bra priser. Vi gillar lampor och belysning och har även kompetensen om du har frågor funderingar gällande kopplingar, belastningar, ljuskällor, kablar mm..
Varmt välkommen till Swelamp, vi hoppas du gillar det du ser.

Färg och form

Linjer, former, färger och lampor i olika material som du kombinerar på ditt personliga sätt. Mässing, koppar, trä, svart och vitt. Skärmar i vackra tyger och med lampskärmar i flera olika storlekar. Finns många stilar och stilgrenar att inspireras av. Du sätter sedan din personliga touch blandat eller rent för bästa resultat.

Kreatör/designer/tillverkare

Är du kreatör/designer/tillverkare och har lampor som passion? Vill du sedan visa upp dem?,  kontakta oss gärna på info@swelamp.se. Några av de varumärken på lampor du kan hitta hos oss är bla. House Doctor,  Watt & Veke, PB home, PR Home, Hallbergs, Rie Elise Larsen, Konstsmide, Ib Laursen, Madam Stoltz mfl.

Lampinstallation

Behöver du hjälp med installation vid större inredningsprojekt hjälper vi dig gärna vidare  via vårt nätverk av auktoriserade elinstallatörer.

Bästa hälsningar
Swelampteamet

Swelamp är ett registrerat varumärke i
Jolab i Borås AB, Org. 556596-2940
Runebergsgatan 18
504 57 Borås
Sverige

0